perjantai 25. helmikuuta 2011

Kansainvälinen palvelumuotoilumaraton


Maaliskuun 11.-13. päivä järjestetään 48 tunnin mittainen palvelumuotoilumaraton: Global Service Jam. Samanaikaisesti yhteensä yli 50 paikkakunnalla järjestettävän tapahtuman pohjoisimpana tapahtumapaikkana toimii Rovaniemi: Lapin yliopiston Sinco- palveluprototypointiympäristö.

Maratonissa on tarkoituksena 48 tunnin aikana kehittää ratkaisu; palvelukonsepti kaikillle kilpailijoille annettavan tehtävänannon määrittämiä rajaehtoja noudattaen. Tehtävänanto pidetään visusti salassa ennen kilpailua, ja julkaistaan samanaikaisesti vasta kilpailun alussa kaikille osaanottajille.

"Jameihin" osallistutaan ryhminä. Ryhmien suositeltu koko on 4-7 henkilöä, ja suureksi eduksi katsotaan ryhmien sisäinen poikkitieteellisyys ja monialaisuus. Osana kilpailun luonnetta on kuitenkin myös se, että tehtävään ratkaisun hakemista voidaan tehdä yhteistyönä paitsi paikallisesti, niin myös globaalisti eri paikkakunnilla sijaitsevien osallistuvien paikkojen tiimien välillä.

Osallistuminen Rovaniemen jameihin on ilmainen ja avoin kaikille palvelumuotoilusta kiinnostuneille; niin yrityksille, opiskelijoille kuin muillekin. Järjestelyjen vuoksi osallistumiseen tarvitaan kuitenkin etukäteis-ilmoittautuminen maanantaihin 7.3. mennessä.
Rovaniemen jameihin voit ilmoittautua joko sähköpostitse Rovaniemen Jamien organisoija Antti Lindströmille ( antti.lindstrom [ät] ulapland.fi ) tai liittymällä Rovaniemen GSJ - Facebook-ryhmään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti